Όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν από το κανάλι του ΑΝΤ1 | Έθνος
[ελεύθερος***] Καμερούν Σερβία μετάδοση 28 Νοεμβρίου 2022
Στο β’ ημίχρονο με μία μικρή αλλαγή στις τοποθετήσεις, ανεβάσαμε το επίπεδο της τεχνικής μας. Κυρίως η μετατόπιση του Λούκας Πακετά μας βοήθησε. Εκεί είχαμε καλύτερη ροή στο παιχνίδι μας και ήδη προειδοποιήσαμε με το δοκάρι του Άλεξ Σάντρο. Αυτό που παλεύω να περάσω στους ποδοσφαιριστές μου είναι να παίζουν φυσικά. Όταν δεν το καταφέρνουν, εκεί επεμβαίνω εγώ για να το βρούμε καλύτερα. Έπρεπε να τους ηρεμήσω λίγο στο ημίχρονο γιατί είδα πως άρχισαν να αγχώνονται και το διαχειριστήκαμε καλύτερα” είπε αρχικά ο Τίτι αναφορικά με την εμφάνιση της Σελεσάο για να κλείσει με ένα σχόλιο αναφορικά με την κατάσταση του Νεϊμάρ, λέγοντας: “Είμαι σίγουρος ότι δεν θα χάσει το υπόλοιπο του τουρνουά.
Μουντιάλ 2022: Οι μεταδόσεις της Δευτέρας σε ΑΝΤ1 και ANT1+
δέχτηκε τα περισσότερα φάουλ από κάθε άλλο παίκτη στο Μουντιάλ στην 1η αγωνιστική. Επιπλέον έβγαλε πρόβλημα στον αστράγαλο με συνέπεια να γίνει αλλαγή στο 81′. Ήταν εμφανής η στεναχώρια του κατά την αποχώρησή του. Όταν και έβαλε και τα κλάματα ενώ ήταν ακόμη πιο εμφανές και το πρόβλημα στον πρησμένο αστράγαλό του.
Μεγαλύτερο παράδειγμα αποτελεί το περασμένο Euro όπου έφτασε μια ανάσα πριν τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Η αήττητη πορεία που πραγματοποίησε στην προκριματική φάση ανέβασε κατακόρυφα την αυτοπεποίθηση. Προγνωστικά Βραζιλία – Ελβετία – Προγνωστικά Μουντιάλ Μάλιστα ο τεχνικός Μουράτ Γιακίν λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης δήλωσε: «Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη εθνική που έχει εμφανιστεί ποτέ. Έχουμε φανταστικούς παίκτες σε όλες τις γραμμές και μπορούμε να κατορθώσουμε σπουδαία πράγματα». Έλειψε στον προηγούμενο αγώνα ο εφεδρικός εξτρέμ Στέφεν, ένιωσε ενοχλήσεις στον ώμο στην τελευταία προπόνηση και για προληπτικούς λόγους τέθηκε νοκ άουτ.
Τηλεοπτικό Πρόγραμμα Αθλητικών μεταδόσεων 28/11/2022
Πρόγραμμα TV - Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 - Fosonline
StoiximaView: Οι αγώνες της Δευτέρας 28/11 (Αναλύσεις)
Πρώτοι σκόρερ στην προκριματική φάση Σεφέροβιτς και Εμπολό με έξι τέρματα. Στους ομίλους της προκριματικής φάσης μάζεψε 18 βαθμούς σε εφτά παιχνίδια. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΒΕΤΙΑ: 1 Τυπικά προβάδισμα στον άσο του 1, 53 του Pamestoixima. Υπήρχαν και σκέψεις για το ασιάτικο 1 (-1 ΑΗ) αλλά οι Βραζιλιάνοι ιστορικά έχουν κερδίσει μόλις μία φορά τους Ελβετούς με δύο γκολ διαφορά.
Καλύτερη στην ανασταλτική λειτουργία στα τελευταία λεπτά και δεν ένοιωσε ιδιαίτερη απειλή. Το πρόσωπο της αναμέτρησης ήταν ο Μπριλ Εμπολό, καθώς έκλεψε την παράσταση με το γεγονός πως δεν πανηγύρισε το γκολ του πέτυχε σεβόμενος την καταγωγή του. Ο στράικερ της Γκλάντμπαχ γεννήθηκε στη Γιαουντέ. Αλλά από μικρή ηλικία μετακόμισε στην Ευρώπη, πρώτα στη Γαλλία και μετέπειτα στην Ελβετία. Η Βασιλεία τον ανακάλυψε σε νεαρή ηλικία και λίγα χρόνια μετά ήρθε η κλήση του στην εθνική ομάδα. Ντεμπούτο πραγματοποίησε σε φιλικό παιχνίδι με τις ΗΠΑ. Ο ίδιος πριν το ματς δήλωσε: «Θα είναι ένας ξεχωριστός αγώνας για εμένα, οι γονείς μου κατάγονται από αυτή τη χώρα και οι συγγενείς μου ζουν εκεί. Σίγουρα, θα δώσω τα πάντα στο γήπεδο, εκπροσωπώ την Ελβετία και θα προσπαθήσω να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό». Πλέον, διαθέτει την εμπειρία για να ανταπεξέλθει σε δύσκολες συνθήκες, στις τελευταίες μεγάλες διοργανώσεις έβγαλε χαρακτήρα.
ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΕΛΒΕΤΙΑ LIVE STREAM MUNDIAL - GREEK TV LIVE
Αμφίβολος ενόψει της αναμέτρησης. Ντεμπούτο με την εθνική πραγματοποίησε ο μέσος Ρίεντερ. ΠΙΘΑΝΗ 11ΑΔΑ (4-3-3): Ζόμερ, – Βίντμερ, Ακάντζι, Ελβέντι, Ροντρίγκεζ, – Σο, Φρόιλερ, Τσάκα, – Σακίρι, Εμπολό, Βάργκας Ο Γιακίν σε όλη τη διάρκεια των αγώνων του Nations League παρέταξε την εντεκάδα με σχηματισμό 4-3-3, ακριβώς ίδιο πλάνο επέλεξε και στην πρεμιέρα. Δεν έχει λόγους να αλλάξει πράγματα και μάλλον θα έχουμε την ίδια εντεκάδα, με τον Εμπολό στη γραμμή κρούσης να παίρνει όλο το βάρος στο επιθετικό κομμάτι. Στον πάγκο ξανά ο ντεφορμέ στράικερ Σεφέροβιτς, ο οποίος κουβάλησε στο σκοράρισμα την ομάδα του στην προκριματική φάση. Συμμετέχει για 12η φορά στην ιστορία της στο Παγκόσμιο κύπελλο.
Με την Ελβετία σε επίσημα και φιλικά το συνολικό ρεκόρ κόντρα στην Ελβετία είναι 3-4-2 με τέρματα 11-9. Έχει χάσει από την Ελβετία σε φιλικό του 2013 με 1-0 στην Βασιλεία με αυτογκόλ του Ντάνι Άλβες και πάλι σε φιλικό στην Βασιλεία, πάλι με 1-0 το 1989 με πέναλτι του Τουρκιλμά. ζ ΕΛΒΕΤΙΑ Στην πρεμιέρα επικράτησε στις λεπτομέρειες 1-0 του Καμερούν. Δεν επεφύλασσε εκπλήξεις στην αρχική σύνθεση ο Γιακίν. Μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση, όσο κυλούσε ο χρόνος έπεφτε η απόδοση της αντιμετωπίζοντας θέματα στο ανοιχτό γήπεδο, δεν έβρισκε λύσεις στο επιθετικό κομμάτι και απειλούσε κυρίως από στατικές φάσεις, καλύτερη στιγμή στο πρώτο μέρος η κεφαλιά του Ακάντζι στο 45’. Έλυσε το γόρδιο δεσμό με εξαιρετικό συνδυασμό και σκόρερ τον Εμπολό στο 48’.
Ήδη πριν από τα γκολ είχε ενοχλήσεις και μετά το 2-0 είπε πως θέλει να γίνει αλλαγή. Έχω την πίστη πως θα είναι καλά στη συνέχεια”. Man of the match, ο Ρισάρλισον με δύο γκολ. Και το δεύτερο μάλιστα να θέτει υποψηφιότητα για ένα από τα καλύτερα γκολ στο τουρνουά. Ο άσος της Τότεναμ στην συνέντευξη Τύπου ανέφερε.
Κι ο Μιλιτάο κουμπώνει σαν προφίλ με τον Ντανίλο. Τώρα, η απουσία του Νεϊμάρ δημιουργεί πονοκέφαλο. Το πιο απλό που μπορεί να κάνει ο Τίτι είναι να ανεβάσει τον Λούκας Πακετά στον ρόλο του Νεϊμάρ. Επίσης στο πλάι του Καζεμίρο να τοποθετήσει τον Φρεντ. Αν διατηρήσει τον Λούκας Πακετά στο πλάι του Καζεμίρο, προβάδισμα να ξεκινήσει στην θέση του Νεϊμάρ διατηρεί ο Ροντρίγκο. Λιγότερες οι πιθανότητες, στο σενάριο του Φρεντ, είναι να παίξει ο Μπρούνο Γκιμαράες. Όπως και στο σενάριο που ξεκινήσει ο Ροντρίγκο, να παίξει ο Έβερτον Ριμπέιρο.
[[[ΖΩΝΤΑΝΉ ΡΟΉ ΤΗΛΕΌΡΑΣΗΣ<<<]]'] Καμερούν εναντίον